Avís legal

En compliment de la llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic.

Titular del lloc web

ALTARRIBA-SUBIRANA SL
està domiciliada a:
C/ Candi Bayés, 51. 08500 VIC
CIF B66676743

Adreça de correu electrònic de contacte: info@autoelectricaltarriba.com
Telèfon de contacte: (+34) 93 885 31 09
https://autoelectricaltarriba.com és l’adreça del lloc web mitjançant la qual ofereix als usuaris d’internet informació sobre l’empresa i els serveis que ofereix.

Propietat intel·lectual © Copyright 2020 ALTARRIBA-SUBIRANA SL, tots els drets d’explotació estan reservats. Els drets de propietat intel·lectual sobre el contingut íntegre d’aquesta pàgina web són propietat de ALTARRIBA-SUBIRANA SL. Queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió o difusió total o parcial del seu contingut sense autorització expressa i per escrit. Així com tampoc s’autoritza:

  • Presentació d’una pàgina del lloc web en una finestra que no pertany a ALTARRIBA-SUBIRANA SL per mitjà de framing.
  • La inserció d’una imatge difosa al lloc web en una pàgina que no és de ALTARRIBA-SUBIRANA SL mitjançant in-line linking.
  • L’extracció d’elements del lloc web causant perjudici a ALTARRIBA-SUBIRANA SL conforme les disposicions vigents.

Responsabilitat dels continguts i els enllaços

ALTARRIBA-SUBIRANA SL no assumeix la responsabilitat de les infraccions que els usuaris puguin incórrer o dels danys i perjudicis causats per la utilització d’aquesta web i es reserva el dret d’actualització i modificació de la informació sense previ avís. ALTARRIBA-SUBIRANA SL no assumeix la responsabilitat del contingut, veracitat i errors en els enllaços als quals es pot accedir a través de la pàgina web. La única finalitat dels enllaços és la de proporcionar als usuaris l’accés a una informació que pot ser del seu interès.

Llei i jurisdicció aplicable

Les anteriors condicions es regiran per la normativa espanyola.